Om u een goede indruk te geven van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, hebben wij onze diensten voor u op een rijtje gezet.

Nieuwbouw
Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt voeren wij nieuwbouw projecten uit. Wij bieden u hierbij een volledige service aan, want wij kunnen de nieuwbouw voor u ontwerpen, de bouwaanvraag indienen en zorgen dat de nieuwbouw wordt gerealiseerd. Samen met u streven we altijd naar een mooi en maximaal eindresultaat.

Onderhoud
Ondanks dat er tegenwoordig veel gewerkt wordt met onderhoudsarme producten, blijft het toch nodig om onderhoud te plegen aan woningen, kantoren en bedrijfspanden. Wij vervangen bijvoorbeeld regelmatig kozijnen, deuren, dakpannen, goten en voegwerk en doen dit voor de particuliere en zakelijke markt als ook voor woningstichtingen en verenigingen van eigenaren.

Aanbouw - verbouw
Wilt u uw bestaande woning een ander uiterlijk geven of is de woning inmiddels te klein geworden, dan kunnen wij u ook hierover adviseren. Er zijn vaak vele mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Een dakkapel, tuinkamer, of het doorbreken van een muur zijn enkele voorbeelden.

Renovatie - restauratie
Monumentale en gedateerde panden kunnen wij enerzijds restaureren naar de oorspronkelijke staat of anderzijds renoveren zodat het voldoet aan de uitstraling en eisen van vandaag de dag.

Interieurbouw

Interia Solution ontwerpt en realiseert interieurs en meubels in de breedste zin van het woord.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.